Dalia Beach'te güzel bir kahvaltı yaptık. Her şey çok lezzetliydi :))
Daha önce denemediğim domates reçeline bayıldım, büyük kayıpmış :) şimdiye kadar yememiş olmak.
Bir de orada yeni bir şey öğrendim. Sofrada reçeller, ballar, çeşit çeşit yemekler olunca arılar da eksik olmadı.
Bir kaba türk kahvesini koyup yakıyoruz ve kokusuna arılar gelmiyo... Hem görüntüsü çok güzel hem de kokusu...
huzurun resmi |
mis gibi kokan türk kahvesi |
şu arıyı türk kavesiyle kovma fikri çok hoşuma gitti, keşke biraz daha erken öğrenseydik...:)
YanıtlaSilEvet, biraz geç oldu ama iyi oldu :)
YanıtlaSilSeneye yaparız artık
Domates receline ben de bayılıyorum. Bir de Bursa' ya has, Uludağ' da yetişen Anjelik diye bir ottan reçel yapılıyor, onu da denemelisin
YanıtlaSilTavsiyenizi en kısa zamanda deneyeceğim, en güzel reçeller bizimle olsun :) züleyha hn.
YanıtlaSil